Het is niet voor niets dat de schommelstoel al zo lang bestaat. Generaties lang zijn schommelstoelen geliefd bij het gehele gezin. Of je de stoel nu in de woonkamer als middelpunt gebruikt, op de kinderkamer om je kindje in slaap te wiegen of heerlijk rustgevend in de werkkamer zet, een schommelstoel staat altijd op de juiste plaats.

Het assortiment en de service van Schommelstoel.nl

Op schommelstoel.nl vind je de klassieke schommelstoel maar ook zeker de modernere modellen, af te stemmen op het vertrek van uw keuze. Welk type uw voorkeur ook heeft, stuk voor stuk bieden we kwaliteit aan. Wij zijn zeker van onze kwaliteit schommelstoelen en om dit vertrouwen op u over te brengen kunt u onze producten, wanneer deze toch niet naar wens zijn, binnen 14 dagen naar ons retourneren.

schommelstoel voor buiten

Schommelstoel.nl staat voor service en kwaliteit daarom is zowel verzending als retourneren geheel vrij van kosten voor u en krijgt u gewoon uw geld terug.

 

De retourprocedure is simpel en overzichtelijk aangegeven op onze website, lees deze gerust rustig door. Daarnaast bieden wij een garantie van 2 jaar aan op al onze producten. De factuur die bijgeleverd wordt bij uw bestelling geldt tevens als garantiebewijs, geen onnodige hoeveelheid paperrassen dus. Zo verkleinen we de kans op verlies voor u en houden we het zo overzichtelijk mogelijk.