Een smoking is een driedelig soort kostuum. Een smoking is pas echt compleet als je beschikt over een broek, jasje en overhemd. Smokings zijn er in alle mogelijke kleuren. Meestal is een smoking zwart, of wit en wordt gedragen op belangrijke gelegenheden. Het jasje van de smoking wordt niet altijd gedragen maar voor de sier over de schouder gedragen. De meest gedragen smokings bevatten een zwarte broek met een wit overhemd en een zwart jasje. Ter decoratie wordt vaak ook nog een vlinderdas of een stropdas toegevoegd aan de outfit. Ook wordt een volledig zwarte smoking veel gedragen, dat geldt ook voor witte smokings. Ook voor een smoking kunnen mensen met een maat meer terecht bij speciale winkels en shops. Dit geldt ook voor heren truien grote maten.

Verschillende modellen

De smoking overhemden zijn er in allemaal verschillende kleuren maten en modellen. Het voordeel van sommige smokings is dat ze niet kreukbaar zijn. Dit betekent dat ze ook niet gestreken hoeven te worden. Je zult er dus de hele dag goed uitzien en je hoeft je geen zorgen te maken over kreukels. Dat is natuurlijk een prettige gewaarwording. Ook is het mogelijk om mouwlengte 7 aan te schaffen. Dit is niet overal mogelijk omdat dit een lengte is voor mensen die langer zijn dan gemiddeld. Een v hals truien heren wordt overigens meestal ook direct gekocht. Ook is herenmode in verschillende maten te krijgen, zo kun je heren truien grote maten gemakkelijk online bestellen.

Outfit compleet met een stropdas

De heren vesten kun je een nog aangenamer uiterlijk geven door ook een stropdas te dragen. Stropdassen worden overal wel verkocht. Stropdassen zijn te verkrijgen in verschillende lengtes, kleuren, modellen en patronen. Denk bijvoorbeeld aan een rode stropdas voor op Valentijnsdag, een zwarte stropdas tijdens een begrafenis, en een witte stropdas tijdens een bruiloft. Er zijn genoeg gelegenheden voor een stropdas.