Bent u op zoek naar een nieuwe telefoon? Dan is de Iphone 5s zeker een aanrader. Dit is namelijk de nieuwste versie die is uitgekomen van de Iphone. Het heeft dus weer alle luxe zoals we gewend zijn van de Iphone en nog veel meer. Zeker dus een aanrader.

 

De Iphone 5s is al te verkrijgen in de winkels, u kunt deze dus al kopen. De Iphone 5s kost tussen de 700 en 900 euro. U moet dus wel een dikke portemonnee hebben of ervoor hebben gespaard. Niet iedereen voldoet aan deze voorwaarde. Maar gelukkig is het ook voor deze mensen mogelijk om een Iphone 5s in hun bezit te krijgen.

 

U kunt namelijk ook een abonnement nemen, waarbij u een Iphone 5s krijgt. U betaalt dat gemiddeld per maand extra voor het gebruik van de telefoon en op deze manier lost u iedere maand een gedeelte van de telefoon af. Aan het eind van het abonnement is de Iphone 5s volledig uw bezit. Deze abonnementen duren minimaal twee jaar. Door uw telefoon maandelijks af te betalen, wordt het voor veel mensen weer mogelijk om de Iphone 5s aan te schaffen.

Toch is het altijd aan te raden om de telefoon in één keer af te betalen. Dit is namelijk stukken goedkoper dan een telefoon te kopen bij een abonnement. U betaalt dan namelijk minder voor uw telefoon, via een abonnement betaalt u namelijk vaak ook nog een klein stukje extra als rente.

Het is dus een stuk verstandiger om gewoon door te sparen voor de Iphone 5s.