CE markering  is heel erg belangrijk voor uw bedrijf. Dit houdt namelijk in dat uw product voldoet aan de regels van de Europese Economische Ruimte. Dit is geen verplichte stempel, maar dit geeft alleen maar aan dat het in overeenstemming is gekomen met de Europese regelgeving. Het is dus geen keurmerk of een kwaliteitsgarantie. Het heeft namelijk een heel ander doel.

Nieuwe aanpak

Het is een nieuwe aanpak die de richtlijnen bij producten moet aanpakken van het maken van producten. Dit is het doel om de handel binnen de Europese lidstaten te bevorderen terwijl anderzijds uiteraard ook de veiligheid van de producten wordt verhoogt. He is wel iets verplicht geworden onder de producten die onder de ” nieuwe aanpak ” horen. Maar als bedrijf zijne moet je ook heel erg graag zo’n keurmerk willen. Je geeft als bedrijf zijne namelijk hiermee aan dat jou product voldoet aan de eisen van de Europese wetgeving en wie wil dat nu niet? Je hebt dan een extra sterk punt die je in je marketingbeleid naar voren kunt laten brengen.

CE – keuring

Ditzelfde geldt uiteraard voor de CE-keuring. Wilt u meer weten wat dit allemaal voor uw eigen bedrijf kan betekenen of wat het kan opbrengen? Klik dan op de kop van deze alinea. Deze website kunt u alles lezen waar u interesse in heeft.