Bij een keuring denken bedrijven vaak aan iets doms en iets overdreven, maar in dit geval is het misschien toch wel handig dat jij, als ondernemer, naar het onderstaande blog gaat lezen. Het gaat in dit geval over de CE – KeuringDit is heel erg belangrijk. Dit geeft namelijk aan dat jou product of machine voldoet aan de Europe Economische Ruimte en de regels ervan. Dit is absoluut geen verplichte stempel, maar het is natuurlijk wel uiters belangrijk. Het is dus geen keurmerk of een kwaliteitsgarantie of iets dergelijks. Het heeft namelijk een ander doel voor ogen.

Nieuwe aanpak

Het is een nieuwe aanpak die de richtlijnen bij producten moet aanpakken van het maken van producten. Dit is het doel om de handel binnen de Europese lidstaten te bevorderen terwijl anderzijds uiteraard ook de veiligheid van de producten wordt verhoogt. He is wel iets verplicht geworden onder de producten die onder de ” nieuwe aanpak ” horen. Maar als bedrijf zijne moet je ook heel erg graag zo’n keurmerk willen. Je geeft als bedrijf zijne namelijk hiermee aan dat jou product voldoet aan de eisen van de Europese wetgeving en wie wil dat nu niet? Je hebt dan een extra sterk punt die je in je marketingbeleid naar voren kunt laten brengen.

CE – markering

Wilt u meer weten? Klik dan eens op de kop van deze alinea. Deze linkt u door naar een pagina met extra vele informatie hierover. Veel succes ondernemer!