Een van de 5 Waddeneilanden is Ameland. Het is er geen dag hetzelfde. De water en windgetijden maken het eiland een prachtig gebied met charmes voor veel natuurliefhebbers. Je kunt Ameland gemakkelijk bereiken met de boot vanuit Friesland. De toch duurt ongeveer 3 kwartier. Ameland is een eiland met 3500 inwoners. In de vakantieperiodes is Ameland erg gelieft bij toeristen.

Het eiland is ideaal geschikt omdat je er veel kunt doen en zien. Naast heerlijk uitwaaien lopend of op de fiets. kun je je ook prima vermaken met watersporten. De meeste toeristen bezoeken Ameland echter vanwege de prachtige natuur!

Luxe vakantiewoning Ameland

Een bungalow huren op Ameland

Als je op zoek bent naar een bungalowhuisje op Ameland dan zit je goed op de website Naarameland.com. Je kunt gemakkelijk via de website verschillende bungalows en luxe vakantiewoningen bekijken. Echt puur genieten in een comfortabele bungalow kan via Naarameland.com. Sinds 2002 verhuurt Metz Verhuur luxe vakantiehuisjes die van alle gemakken zijn voorzien. De moderne en handige apparatuur zorgen ervoor dat je onbezorgd kunt genieten van een heerlijke vakantie op Ameland. Je hebt de keuze uit ruim 50 luxe vakantiewoningen die allemaal gemakkelijk via de website zijn te boeken. De luxe vakantiewoningen zijn verdeeld over het eiland en zijn geschikt vanaf 2 personen tot 12 personen. Neem snel een kijkje op de website om direct de vakantiewoningen te bekijken.