Dan bent u aan het juiste adres op Klapstoelshop.nl! Op klapstoelshop.nl kunt u gemakkelijk, snel en voordelig klapstoelen kopen. De klapstoelen aangeboden op de website zijn beschikbaar in 6 verschillende kleuren. U kunt gemakkelijk via de website aangeven in welke kleuren u de klapstoelen wenst te ontvangen. Wilt u meerdere klapstoelen kopen? Dan kunt u profiteren van een aantrekkelijke korting. De korting verschilt afhankelijk van het aantal klapstoelen dat u wenst te kopen. Het systeem op de website verwerkt automatisch de korting op de klapstoelen.

Klapstoelen ophalen in de showroom

Als u op korte termijn klapstoelen nodig heeft dan kunt u ook langskomen in onze showroom in Amsterdam. Het adres van de showroom kunt u vinden op de website. Als u langskomt in onze showroom kunt u de klapstoelen zelf bekijken en eventueel direct afrekenen en meenemen. Ook hier krijgt u uiteraard een korting bij de aanschaf van meerdere klapstoelen. Het maakt hierbij niet uit of u alle klapstoelen in dezelfde kleur koopt of dat u wilt mixen in de kleuren.

klapstoelshop.nl

De klapstoelen van klapstoelshop.nl zijn gemakkelijk in te klappen en op te bergen. U kunt binnen enkele minuten een complete ruimte van 10×10 vierkante meter voorzien van rijen met klapstoelen. Een ander voordeel van de klapstoelen is dat ze weinig ruimte in beslag nemen zodat u ze ook gemakkelijk weer kunt opbergen in uw schuur, op zolder of in de berging.