Geschikte basisschool in Dordrecht gezocht? Elk kind heeft een goede en veilige plek nodig om te leren en te ontdekken. Bij basisschool Don Bosco in Dordrecht bent u op het goede adres. Op onze basisschool in Dordrecht worden kinderen op een prettige manier onderwezen om ze klaar te stomen voor de grote wereld.

Een basisschool in Dordrecht met waarden en normen

Een basisschool is de plek voor een kind om samen met leeftijdsgenoten op te groeien, te leren en natuurlijk te spelen. Bij de Don Bosco basisschool en kinderdagverblijf in Dordrecht kan dit allemaal, maar wel met de focus op waarden en normen. Onze gekwalificeerde medewerkers weten precies hoe een kind in elkaar steekt en wat een kind nodig heeft, namelijk: rust, reinheid en regelmaat.

Wat basisschool Dordrecht uw kind te bieden heeft?

Don Bosco basisschool in Dordrecht is de perfecte plek voor uw kind, wij bieden een veilige plek waar een kind op een rustige manier de wereld om zich heen leert kennen.

De voordelen van de Don Bosco basisschool in Dordrecht:

  • Hoge resultaten
  • Structuur
  • Rust, reinheid en regelmaat
  • Waarden en normen
  • Naast de basisschool ook een naschoolse opvang, peuterspeelzaal en kinderdagverblijf

Geïnteresseerd in onze basisschool in Dordrecht?

Wilt u meer weten over de Don Bosco basisschool in Dordrecht? Neem dan gerust eens contact met ons op of vraag een vrijblijvend intake gesprek aan.