Iedereen die graag kinderen wil zal dolgelukkig zijn als de test die gedaan wordt positief blijkt te zijn. Op dat moment zal er een ontzettend spannende en leuke tijd aanbreken. De buik zal gaan groeien, er moeten allerlei controles uitgevoerd worden en daarnaast zullen er uiteraard veel spullen voor de baby uitzet aangeschaft worden. Zo’n baby uitzet bevat heel veel verschillende spullen. Denk aan kleren, een babyfoon en een aankleedkussen. Voor met name de aanstaande moeder is het fijn om de spullen die horen bij een baby uitzet zo snel mogelijk in huis te hebben. Het zal niet heel prettig zijn dat er op het laatste moment nog gewinkeld moet worden voor bij bijvoorbeeld een babyfoon. Een dergelijke babyfoon die zeker op de lijst van de baby uitzet te vinden is zal de aanstaande moeder veel eerder in huis willen hebben.

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende producten te vinden voor baby’s, zowel in de winkels als op internet, dat het voor aanstaande ouders lastig is wat ze nu precies in huis moeten hebben. Als er nu aan aanstaande ouders gevraagd zou worden wat ze allemaal moeten kopen zullen ze dingen als luiers en een babyfoon op gaan noemen, maar er komt nog veel meer kijken bij de aanschaf van een baby uitzet. Om te voorkomen dat ouders op een gegeven door de bomen het bos niet meer zien zijn er op internet vele lijstjes te vinden voor de aanschaf van een baby uitzet. De eerder genoemde babyfoon is hier uiteraard op te vinden, maar er is nog veel meer dan dat. Een baby uitzet is omvangrijk en bevat zaken waar in eerste instantie wellicht niet aan gedacht zou worden.

Uiteraard hoeft er geen gebruik gemaakt te worden van de talloze lijstjes die op internet circuleren. Aanstaande ouders kunnen ook gewoon naar een winkel gaan en dan maar zien waarmee ze thuis komen. Als ouders dit prettig vinden dan moeten ze dit vooral doen, maar de kans dat zij zaken als een babyfoon vergeten is natuurlijk wel aanwezig. Al is een babyfoon wel een standaardproduct dat in veel kinderkamers gevonden wordt, dus dit zal niet zo snel vergeten worden. Als het dan niet de babyfoon is die vergeten wordt dan zullen er nog wel andere zaken zijn waar niet aan gedacht wordt. Hoewel ouders vrij zijn is hun keuze is het dus wel aan te raden om een lijst te gebruiken.