Arganolie, een plantaardige olie die wordt gewonnen uit pitten en vruchten die aan de arganboom groeien. Argan olie is een zeer zeldzaam product en wordt gebruikt voor zowel consumptie en medische doeleinden. Vanwege het zeldzame karakter en het handmatige oogsten van de arganolie is de productie hiervan zeer prijzig.

Arganolie kopen

Hedendaags wordt arganolie ook gewoon via internet verkocht via speciale webshops hiervoor. Specialisten in arganolie zijn ook erachter gekomen, dat hedendaags de meeste mensen al hun aankopen doen via het internet. Dus ook de verkoop van de arganolie gaat via deze ‘nieuwe’ markt, hun bereikbaarheid verbreden.

Arganolie is een product wat heel uw lichaam schoonmaakt en bovendien gaat uw haar er ook eens heerlijk van ruiken. Arganolie helpt het natuurlijke vochtgehalte in uw huid te balanceren, waardoor arganolie dus voor elk huidtype te gebruiken is.

De bovenste laag van uw huid bevat collageen en elastine. Dit zorgt voor de veerkracht en structuur van de huid. Invloeden van buitenaf kunnen deze elementen heftig beschadigen. Dit kan bijvoorbeeld komen door roken en weersinvloeden. Arganolie beschermd u tegen de kou, nicotine en uitlaatgassen.

Arganolie is een product wat u gewoon in huis moet hebben staan. Het voedt, ondersteund en beschermd uw huid, haar en nagels. Zorg goed voor uw lichaam.