Bij een gebrek aan zelfvertrouwen is het vaak moeilijk om uzelf te motiveren en productief aan het werk te gaan. Zelfvertrouwen is erg belangrijk bij het realiseren van geluk en succes in het leven. Het kan zijn dat uw zelfvertrouwen een deuk heeft opgelopen door een gevoelige ervaring op uw werk of in uw privéomgeving. De kans is groot dat uw gedachte hierdoor regelmatig worden gedomineerd door angst of negativiteit. Als u in uzelf durft te investeren dan helpt People Unlimited u graag op de goede weg.

Krijg meer zelfvertrouwen, geluk en succes

Het klinkt op dit moment misschien te mooi om waar te zijn maar wij kunnen u daadwerkelijk helpen bij het krijgen van meer geluk, succes en zelfvertrouwen. Dit verwezenlijken wij met het trainingsprogramma ‘Mastering your Excellence‘ van People Unlimited. Tijdens dit programma komt u erachter wie u bent en wat uw valkuilen zoal zijn. U leert alles over zelfvertrouwen en leiderschap, wat samen bepaalt hoeveel geluk en succes u heeft in het leven. Als u het programma heeft afgerond zult u beter in staat zijn om:

  • De rust in uzelf en overzicht te bewaren
  • Voor uzelf op te komen
  • Effectiever te werken
  • Meer risico’s te durven nemen
  • Emoties beter te managen
  • Grotere doelen te stellen
  • Leiderschap te krijgen over uzelf

Meer informatie over het trainingsprogramma

Als u meer informatie over het ‘Mastering your Excellence‘ programma wenst te lezen dan kunt u dit vinden op de website People-Unlimited.nl.

Uiteraard kunt ook telefonisch contact opnemen met People-Unlimited via de mail of telefoonnummer 020-623 64 61.

People Unlimited traint leiders, (senior) managers, ondernemers, specialisten, medewerkers, teams van professionals en complete afdelingen van (internationale) ondernemingen: Martinair, Achmea, Pearle Opticiens, Rabobank, TU Delft, KPMG en andere toonaangevende bedrijven en organisaties.

logo-people-unlimited-nico-koomans