Nog maar weinig mensen hebben van de webwinkel Polare.nl gehoord. Dat is niet heel gek want Polare is een splinternieuwe webwinkel. Dat laatste is niet helemaal waar want eigenlijk is het een fusie uit twee bestaande populaire webwinkels gespecialiseerd in de verkoop van boeken. Dit zijn de winkels selexyz en de slegte, deze twee enorme boekhandels hebben besloten om alle fysieke winkels en de webwinkels samen te voegen tot een enorme boeken specialist: Polare. Polare.nl brengt daarom ook een hoop voordelen met zich mee.

Het assortiment van Polare

Je kunt wel nagaan dat als twee van deze grote boeken winkels samen gaan dat je een enorm aanbod van boeken krijgt. Zo kun je hier terecht voor nieuwe boeken, tweedehands boeken, ebooks en nog veel meer. Of het nou studie boeken zijn of vrije tijds boeken polare.nl verkoopt het. Bovendien lees jij al het laatste nieuws rondom boeken en schrijvers in Nederland op de website van Polare.

Gebruik de kortingscode Polare

Geen zin om te veel te betalen voor een stel boeken? Daar houd polare uiteraard rekening mee. Je kunt namelijk gebruik maken van een kortingscode Polare, door hier gebruik van te maken betaal je stukken minder. Wees daarom verstandig en vul de kortingscode in vlak voor dat je moet betalen.