Heeft u al verschillende pogingen tot afvallen gedaan? Afvallen met groene thee wordt door enorm veel mensen gedaan en word als zeer positief ervaren. Het is niet wetenschappelijk bewezen, maar het is naast afvallen ook nog eens goed voor je lichaam en gezondheid. Waarom zou u geen groene thee drinken?

Wat is groene thee?

Groene thee komt oorspronkelijk uit China. Daar worden veel natuurlijke producten gebruikt voor de medicinale werking en groene thee is één variant die daarvoor gebruikt wordt. De thee komt van de theeplant. Zwarte thee kent een proces van fermenteren, het opwarmen van theeblaadjes bij hoge luchtvochtigheid. Groene thee gaat dit proces echter niet door.

Groene thee heeft vele voordelen. Het bekendste voordeel is de werking van groene thee afvallen. Het belooft niet zoals vele diëten dat je er ook super snel mee afvalt, maar wanneer je dit combineert met een gezonde voeding en sporten kan groene thee een goede aanvulling zijn indien je wilt afvallen met groene thee.

Andere voordelen zijn:

–          Zorgt voor een beter afweersysteem

–          Helpt kanker voorkomen (niet geheel wetenschappelijk bewezen)

–          Kan gediend worden als kuur bij behandeling van Parkinson en Alzheimer

–          Helpt de huid jong te houden

Afvallen met groene thee en vetverbranding

Groene thee kan gebruikt worden bij het afvallen met groene thee, maar wanneer je echt wilt afvallen is het een aanrader om dagelijks 30 minuten te sporten en te letten op de voeding. Dit is zo omdat het een goed middel is maar geen wondermiddel. Groene thee alleen zorgt niet voor dat u enorm afvalt. Het helpt wel enorm goed als versterkend hulpmiddel.