Sloperij voor merk gespecialiseerde onderdelen zoals Renault 

De sloperij is een plaats waar veel auto’s heen gaan als zij niet meer normaal te besturen zijn. De auto’s zijn dan echt een gevaar op de weg en de reparatie van zo een voertuig zal te veel kosten. De sloperij zorgt er voor dat de auto helemaal volgens de regels die hiervoor gelden gesloopt worden. Maar ze kunnen jouw ook al een flinke dienst leveren door de auto bij jouw thuis op te komen halen. Sommige sloperijen vragen hier een vergoeding voor terwijl andere sloperijen dit weer gratis doen.  Als de auto opgehaald wordt dan hoef je niet zelf de weg op met een auto die gevaren op kan leveren in het verkeer.

Renault sloperij kan ook gratis montage adviezen geven

Als de auto daarna op de sloop is gearriveerd dan worden ten eerste alle vloeibare stoffen uit de auto verwijderd. Daarbij kun je natuurlijk denken aan de brandstof van de auto zoals benzine of diesel, maar ook andere vloeistoffen moeten nog uit de auto verwijderd worden. De ruitenwisservloeistof en olie zijn enkele goede voorbeelden van vloeistoffen die ook uit de auto verwijderd moeten worden. En pas daarna kan er met het grootste gedeelte van de sloperij werkzaamheden begonnen worden.

De medewerkers van de autosloperij moeten namelijk alle onderdelen zo ook de onderdelen van Renault uit de auto verwijderen. En als er een flink ongeluk is geweest met de auto dan kunnen onderdelen natuurlijk verbogen zijn en dan gaat het demonteren nou eenmaal wat moeilijker. Als laatste persen of smelten ze al het schroot van de auto samen tot een klein brok en is er helemaal niks meer van de auto over.