prepaid simkaartJe kunt er voor kiezen om via een abonnement te bellen met je mobiele telefoon. Je hebt ook de keuze uit een prepaid simkaart, een abonnement dat je afsluit bij een mobiele telefoonaanbieder maar waar je geen vaste kosten aan hebt. Dit komt omdat je van te voren tegoed op de kaart moet zetten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kun je alleen bellen of een sms versturen als er tegoed op de kaart staat.

Wat zijn de voordelen van een prepaid simkaart?

Je kunt nooit over je tegoed gaan omdat je bij te weinig tegoed niet meer kunt bellen of sms’en. Je zit ook niet vast aan de vaste kosten die je bij een abonnement wel hebt. Je kunt de kaart opwaarderen als je weer tegoed nodig hebt. Dit hou je dus helemaal zelf in de hand.

Hoe waardeer je de prepaid simkaart op?

Je kunt een opwaardeerkaart kopen in verschillende winkels. Bijvoorbeeld in een supermarkt of in sommige tabakszaken. Je hebt tegenwoordig ook de mogelijkheid om dit via internet te doen. Er wordt dan een beveiliging sms verstuurd met een code erin, als je die op internet invoert wordt het beltegoed op uw kaart gestort. Je kunt dit betalen via iDeal, automatische incasso of met je creditcard.

Waar vind je de goedkoopste prepaid simkaart?

Tegenwoordig heb je op internet de mogelijkheid om op zoek te gaan naar de goedkoopste prepaid aanbieder. Er zijn diverse sites waar alle goedkoopste prepaid simkaarten met elkaar vergeleken worden. De goedkoopste prepaid is afgesteld op jouw wensen. Als je bijvoorbeeld meer sms’t dan belt is daar een goedkope prepaid simkaart voor.