Sloopauto?
Een auto die na een ongeluk ernstig beschadigd is, zo erg beschadigd zelfs dat het niet meer mogelijk is om de weg te betreden met het vervoersmiddel. Als jouw auto niet meer aan de veiligheidseisen vodloet en je gaat hier toch de weg mee op dan kun je flinke boetes krijgen van de politie. De auto zou dus mogelijk nog wel kunnen rijden maar niet op een veilige en verantwoorde manier. De APK keuring redt de auto waarschijnlijk niet eens en daarom kun je hem maar beter naar de sloop toe brengen.

Voor een sloopauto kun je altijd geld krijgen.
Omdat je in sommige gevallen niet meer verantwoordelijk en veilig met de auto op pad kunt gaan spelen de autosloperijen hier ook al op in. Sommige bedrijven bieden het gratis aan om de auto op te komen halen terwijl anderen hier weer een vergoeding voor vragen. Je krijgt dan vaak ook nog eens wat geld voor jouw auto. Dit kan cashgeld zijn, maar het kan ook later worden overgemaakt. Wat wel belangrijk is, is dat je in ieder geval zo snel mogelijk je geld krijgt. Het moet niet zo zijn dat je lang moet wachten. Dat kunnen een paar tientjes zijn als de schade erg groot is. Maar het kan ook zomaar enkele honderden of duizenden euro’s opleveren om jou sloopauto te verkopen. Als je een nieuwere, duurdere of specialere auto bezit dan kan het bedrag steeds meer oplopen ook afhankelijk van de schade aan de auto.

Duurzaam hergebruik bij inleveren sloopauto

Je hoeft je in ieder geval niet te rijk te rekenen als je een auto naar de autosloperij brengt ook al krijg je hier nog enkele duizenden euro’s voor terug. Die paar duizend euro zal dan in het niks staan bij de kosten die je hebt gemaakt bij de investering van de auto.

Van der Ven Autorecycling B.V.: 0165-559230