SSD VPS server is een voordelige en betrouwbare oplossing om uw eigen webhosting op te zetten. U kunt bij de installatie van uw eigen server kiezen voor een Directadmin of C-Panel. Hiermee beheert u eenvoudig uw eigen webserver. Voor de meeste websites is dit een must have. Naast de eenvoudige controlepanelen kunt u gebruik maken van voor geïnstalleerde templates. U kunt hierbij denken aan het aanbieden van Joomla, Magento en Drupel. Ingewikkelde installaties zijn zo niet meer nodig met uw eigen SSD VPS server. Het enige dat u hoeft te doen is een server aanmaken met template. U kunt dit al binnen 15 minuten geregeld hebben.

SSD VPS is niet alleen een betrouwbare server, maar u kunt ook vertrouwen op een snelle server. Dankzij de speciale SSD technologie werkt uw webserver tot wel 50% sneller. Dit betekend dat u met een webserver meerdere bezoekers zonder problemen kunt toelaten op uw website. Grote online e-commerce maken dan ook al gebruik van de nieuwe SSD techniek. Maar uiteraard bent u niet verplicht om een groot bedrijf te zijn voor een eigen webserver. Dankzij de lage kosten en hoge kwaliteit is een SSD VPS server voor iedereen geschikt.

Met een eigen SSD VPS server verhoogt u eenvoudig de uptime en bespaart u op de ICT kosten. De kwaliteit van uw ICT afdeling wordt eenvoudig verhoogd. Hierdoor kunt u groeien ten opzichten van uw concurrenten. U ontvangt een hoge kwaliteit tegen een extra laag tarief. Daarbij bepaald u ook nog eens zelf op welk besturingssysteem uw server gaat draaien. U heeft de keuze uit grote besturingssystemen zoals Windows en Linux. Online kunt u zelf het pakket samenstellen tegen een extra lage prijs per maand. Bent u niet zeker welke capaciteit voor uw bedrijf de juiste is? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met onze ervaren medewerkers. Ze informeren u graag over de mogelijkheden en de juiste keuze voor uw SSD VPS.