De kwaliteit van de kleurplaten zijn belangrijk!

Een goede kleurplaten website moet voldoen aan een aantal eigenschappen. Natuurlijk zijn de kleurplaten het belangrijkst, ze moeten scherp zijn en grappig om in te kleuren. Verder bevat een goede kleurplaten website altijd verschillende niveau’s . Je ziet tegenwoordig namelijk ook vaak dat oudere mensen beginnen met kleuren met expert kleurplaten. Zorg daarom dat je een website zoekt die ook voor de ouderen een kleurplaat in het assortiment heeft.

Het printen van kleurplaten:

Let ook op dat je gemakkelijk en snel je kleurplaat op a4 formaat kunt uitprinten. Het komt namelijk nogal eens voor dat je bij veel websites de kleurplaat moet kopieren in plaats van dat je deze meteen via een uitprint knop kunt uitprinten. Let daarom goed op voordat je begint met knippen en plakken.

Het design van de website is zeer belangrijk:

Een zeer belangrijke reden om voor kinderen op een website te blijven is het uiterlijk van de website! Zorg daarom dat je een perfecte combinatie weet te vinden tussen het efficient navigeren over je website met een kinderlijke uitstraling. Ook is het vaak makkelijk wanneer je een combinatie maakt tussen verschillende onderwerpen. Zo kun je bijvoorbeeld spelletjes lanceren en bijvoorbeeld verschillende knutselprojecten introduceren. Zo voorkom je het aantal bouncers en hebben kinderen een reden om door te klikken op jouw kinderwebsite.