Een term die we tegenwoordig steeds vaker horen is de term payroll. Maar wat is nou eigenlijk een payroll bedrijf en wat zijn de voordelen ervan? De term payroll vertaald naar het Nederlands is eigenlijk gewoon loonslip. Een payroll bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het uitbetalen van medewerkers. Alleen het verschil met een loonadministratie kantoor is dat een payroll bedrijf is dat deze juridisch gezien werkgever is van de werknemers.

Uiteindelijk is het de ondernemer het er vaak om te doen dat een payroller gewoon veel werk uit handen neemt van de organisatie. De uren die een ondernemer hier normaal mee kwijt zou zijn kan hij beter steken in het ondernemen binnen zijn organisatie. Op deze manier kan hij efficiënter te werk gaan met zijn eigen uren.

Voor een werknemer veranderd er eigenlijk niks, alleen ziet hij of zij zijn salaris binnenkomen onder een andere naam. Vaak is het zo dat payrollers stipter zijn en alles organisatorisch ontzettend goed voor elkaar hebben. Medewerkers kunnen tevens vaak  gebruik maken van collectieve verzekeringen en andere kortingen omdat payrollers enkele honderden medewerkers in dienst hebben. Voor een ondernemer zeker de moeite om eens over na te denken.

Wilt u meer informatie ga dan eens naar de website van PayrollSelect.nl