Maandelijks worden er diverse veilingen geopend. Als u op 1 van deze veilingen klikt kunt u zien wanneer deze veilingen openen en sluiten. Bij iedere veiling wordt er een beschrijving gegeven van het product. Zo’n product wordt ook wel een kavel genoemd. Er wordt regelmatig een kijkdag georganiseerd zodat u de kavels van dichtbij kunt gaan bekijken. Wanneer u er dan geïnteresseerd in bent en een bod wilt gaan plaatsen, dan dient u eerst in te loggen op de website. Als u nog geen account heeft kunt u zich op de website registreren. Dit gaat erg gemakkelijk en snel.

Na dit allemaal gedaan te hebben kunt u mee bieden op een veiling over een kavel. Dit kunt u doen door middel van een autobod of een statisch bod te plaatsen. Een statisch bod is het eerstvolgende bod dat u uitbrengt op een kavel. Bij een autobod geeft u het maximale bedrag dat u wilt gaan betalen voor een kavel. Dit bedrijf vergelijkt uw bod met de andere bieders en verhoogt uw bod namens u zodat u de hoogste bieder blijft. Wanneer u een bod wilt plaatsen kunt u kiezen voor 2 opties. Een autobod of een statisch bod waarna het totale bedrag inclusief veilingkosten en BTW in het scherm komen te staan zodat u een precies en duidelijk overzicht heeft van alle kosten.

Pas wanneer u op ‘bevestig bod’ klikt wordt het uiteindelijke bod geplaatst. Wanneer u heeft geboden of wordt overboden ontvangt u automatisch een email om u daarvan op de hoogte te brengen, dit kunt u ook op de pagina bijhouden. 

Je hebt ook deurwaarder veilingen en veilingen faillissement. Voor meer informatie kunt u de website bekijken!