Een gepersonaliseerde, naar wens ingerichte telefooncentrale. Telefoongesprekken in uitstekende High Definition (HD) kwaliteit, via uw bestaande internetverbinding. Een besparing op uw huidige kosten. Zomaar wat argumenten waarom wij VoIP telefonie (Voice over IP) aanbevelen. Zoals hierboven al kort uitgelegd, wordt het spraakverkeer bij VoIP via de -reeds bestaande- internetverbinding gestuurd. U hoeft geen aparte telefoonlijn aan te schaffen en bent altijd bereikbaar indien uw internetverbinding actief is.

Dit betekent ook dat u na een verhuizing direct – zodra uw internetverbinding is aangesloten – weer bereikbaar bent op hetzelfde telefoonnummer. Geen lastige situaties met over- en omzetten, maar gewoon weer aan het werk! Zoals u wellicht al begrijpt vereenvoudigt dit ook het telefonisch gebruik bij thuiswerkers. Zij kunnen via hun eigen internetverbinding vanuit huis gebruik maken van het bedrijfstelefoonnummer.

Aan het begin van dit artikel werd de gepersonaliseerde telefooncentrale al heel even benoemd. Indien u besluit om uw telefonie bij ons onder te brengen, richten wij voor u een centrale in ons datacenter in. Uw VoIP telefooncentrale staat dan niet alleen op een veilige en stabiele locatie, maar wordt ook nog eens goed onderhouden door onze specialisten. Aan het begin van de samenwerking wordt het programmeren van de centrale volledig met u afgestemd, al uw mogelijke eisen en wensen kunt u aan ons doorgeven. Denk hierbij aan wachtrijfunctionaliteiten met bijbehorende muziek, een (persoonlijk ingesproken) keuzemenu, toegewezen naam-/nummer combinaties en nog veel meer. Uiteindelijk zal uw eigen klant een zeer professionele centrale ervaren, wat de klantvriendelijkheid vergroot.

De gesprekskwaliteit is High Definition (HD), wat vele malen beter is dan de kwaliteit van de traditionele telefoongesprekken. In het begin werd er een ‘dode’ lijn ervaren doordat de kwaliteit zelfs te goed was, dit is opgelost door het toevoegen van een ruis (comfort noise) bij de eindgebruiker. Met een eigen telefooncentrale bent u van alle gemakken voorzien, gecombineerd met een geschikte VoIP telefoon ervaart u alle haalbare voordelen.

Bent u naar aanleiding van dit artikel nieuwsgierig geworden, heeft u vragen of wenst u gewoon meer informatie? Wij zijn u hierbij graag van dienst, u kunt ons bereiken middels de contactgegevens op onze website!