Waarom kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen zijn een waardevolle toevoeging op uw woning. De meest belangrijke redenen hebben we in dit artikel voor u opgesomd.

  • Duurzaam: kunststof kozijnen gaan naar verwachting 50 jaar langer mee dan andere kozijnen.
  • Onderhoudsarm: u hoeft ze niet te schilderen. Dit scheelt voor het milieu en voor uw onderhoudsbudget.
  • Isolerend:  de kozijnen bevatten ‘holle’ kamers die zorgen voor warmte- en geluidsisolatie.
  • Inbraakwerend: Kunststof is sterk materiaal. Bij een poging tot inbraak geen splinters. Met goedgekeurd hang- en sluitwerk voldoet uw kozijn volledig  aan de inbraakwerende eisen conform SKG-weerstandsklasse 2.
  • Brandveilig: kunststof kozijnen zijn moeilijk/niet ontvlambaar. Ze vallen in de klasse B1 volgend DIN 4102.
  • Veel mogelijkhedenbehalve de reguliere wit en crèmekleurige kozijnen, heeft Marik Kunststof Techniek meer keuze mogelijkheden. Zo kunnen zowel de kozijnen als draaidelen worden voorzien van een renolittoplaag (houtnerfstructuur). Deze laag is in tal van kleuren leverbaar.
    Kleurechtheid van de toplaag wordt gegarandeerd volgende de DIN- en NEN-richtlijnen. Afhankelijk van de kleurstelling loopt de 100% kleurgarantie op tot 10 jaar.
  • Stijlvol: door de strakke vormgeving en subtiele belijning oogt kunststof zowel binnen- als buitenshuis uiterst fraai. De kozijnen ogen jarenlang bij weer en wind continu afgewerkt en als nieuw! Daarnaast kunt u ook kiezen voor kunststof kozijnen met een houtnerf waardoor ze niet te onderscheiden zijn van hout, qua uitstraling.

Een kleine greep uit de grote voordelen van kunststof kozijnen. Nieuwsgierig wat kunststof kozijnen u zouden kosten? Ga dan eens op zoek naar offertes van bedrijven die kunststof kozijnen aanbieden. In één keer drie offertes ontvangen? Dat kan bij www.kunststofraamkozijn.nl.