Je zult het misschien niet geloven, maar er zijn nog steeds ondernemers die geen website hebben. En dat zijn echt niet alleen de “oudere” ondernemers. Voor sommige mensen is een website laten maken best een behoorlijke stap om te zetten. Het is natuurlijk allemaal nieuw, en de stap zetten kan behoorlijk lastig zijn. Als u de stap gemaakt heeft om een website te laten ontwikkelen, is het belangrijk met een aantal zaken rekening te houden. In dit artikel leest u daarover meer.

Design of nieuwe klanten?

Alhoewel het natuurlijk geweldig is om een mooie en strakke website te hebben, moet u zich afvragen wat het doel van de website is. Waarschijnlijk is het belangrijkste doel om nieuwe klanten of opdrachten binnen te halen. Dat is immers waar u als ondernemer het meeste van profiteert. Wat veel mensen doen wanneer ze een nieuwe website laten maken is naar een webdesigner gaan. Deze kan een geweldige website voor u maken, met allemaal toeters en bellen. Waar een designer echter niet in gespecialiseerd is, is online marketing (het gene dat u meer klanten op gaat leveren). Het is daarom een veel beter idee om een gewoon een nette website te laten ontwikkelen, welke erop gemaakt is nieuwe klanten binnen te halen. Met een marketing plan erachter dus.

Online marketing hoeft niet duur te zijn

Een webdesigner die een website vanaf de grond opbouwt kost al snel enkele duizenden euro’s. Voor datzelfde geld kan een online marketing specialist voor u evengoed een mooie en strakke website maken, en bedenkt direct een marketing plan voor u. Zo kan uw website worden gebruikt waar hij voor bedoeld is, namelijk het binnenslepen van opdrachten voor uw onderneming! Voor meer informatie kijk je op deze website.