Bent u mede-eigenaar van een Vereniging van Eigenaars, dan wilt u natuurlijk dat uw pand in goede onderhoudsconditie verkeert. Als u dat wilt en u wilt dat graag zo houden, dan kunt u hulp inschakelen van Ektiv VvE Beheer. Ektiv VvE Beheer vindt u in Rotterdam en staat voor u in klaar in Rotterdam en omstreken. VvE Beheerder Rotterdam heeft voor u een ideaal softwarepakket.

Het softwarepakket van Ektiv

Ektiv kan u helpen met het nieuwste en meest ontwikkelde softwarepakket. Bij Ektiv hebben ze alle nodige kennis in huis en daarnaast beschikken ze over een eigen storingsdienst die 24 uur per dag beschikbaar is voor u. Bij Ektiv betaalt u alleen voor hetgeen waar u gebruik van maakt en dat tegen een scherp tarief. Met de software heeft u veel voordelen. Voorbeelden wat u met de software kunt realiseren zijn: kijkrechten voor het bestuur in de boekhouding, actuele boekhouding door onder andere automatische bankkoppelingen, goed leesbare en begrijpelijke jaarstukken, bewaking van de budgetten en signalering van overschrijding, representatieve exploitatie begrotingen.

De mogelijkheden bij Ektiv

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Ektiv en wilt u weten wat zij voor u kunnen betekenen met de software? Ga dan naar de site voor meer informatie of neem contact op met Ektiv VvE Beheerder voor Den Haag.