De meeste vuurwerkwinkels zijn inmiddels geopend. Dat betekend dat het vuurwerk al besteld kan worden, maar nog niet opgehaald mag worden. Het bestellen van vuurwerk gebeurd vaak al geruime tijd voor oud en nieuw terwijl het de laatste dagen van het jaar pas opgehaald mag worden. Dit is niet voor niks er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan het bestellen van vuurwerk in de voor verkoop.

De voordelen van vroegtijdig bestellen

Als je een vakantie boekt ruim voor je vertrek dan krijg je meestal een vroeg boek korting waarmee je stukken voordeliger uit bent. Bij het bestellen van vuurwerk is dat niet veel anders, hier krijg je namelijk een voorverkoop korting. Die voorverkoop korting varieert per vuurwerk winkel. Zo krijg je nu bij goedvuurwerk.nl een voor verkoop korting van maar liefst 20% op je gehele bestelling. Bij Halfords vuurwerk krijg jij tot 15% korting dit percentage is afhankelijk van het bedrag wat jij uitgeeft bij de vuurwerkwinkel. Verder krijg je ook nog vaak een gratis stuk vuurwerk cadeau. Dit kan een mooie cake box zijn ter waarde van tientallen euro’s.

Zo zie je maar, vuurwerk bestellen brengt een hoop voordelen met zich mee als je dit op tijd doet. Het ophalen kan op de laatste dagen van het jaar.