Nederland is een land waar alles mogelijk is. Terwijl vroeger nog vreselijk veel taboe was, heerst er in Nederland tegenwoordig ‘een vrijheid van meningsuiting’. In een land als Nederland kun je altijd je mening geven, en laten gelden en daarnaast is het gewoon mogelijk om van alles te kopen. Zo zijn er in Nederland verschillende coffeeshops waar je terecht kunt voor je softdrugs, en daarnaast zijn er ook winkels zoals een seks shop waar je seksgerelateerde artikelen kunt kopen.

De rest van de wereld

Voor sommige mensen is het heel moeilijk voor te stellen dat wij dit soort winkels in Nederland hebben. In vele landen is het namelijk niet mogelijk om een coffeeshop of een gay shop te beginnen. In vele landen in continenten als Afrika en Zuid-Amerika zul je nooit een winkel tegen komen die gerelateerd zijn aan de bovenstaande onderwerpen. In Nederland is dit dus wel allemaal mogelijk, dus als Nederlander heb je gewoon veel meer mogelijkheden in vergelijk met inwoners van andere landen.

Leuke artikelen bestellen

Wil ook jij profiteren van de Nederlandse vrijheid, en wil jij anoniem seksgerelateerde spullen bij jou laten bezorgen? Dan is dat mogelijk! Klik op de linkjes in dit bovenstaande blog voor meer informatie over het online bestellen van deze artikelen.