Vele mensen vinden het hebben of doen van een seksdate iets wat totaal niet kan. Toch moeten velen beseffen dat het hebben van een seksdate voor sommige een uitlaatklep is. Zo ook een vriend van mij, die er een aantal maanden geleden achter is gekomen dat zijn vrouw hem bedrogen heeft. Zijn hart was gebroken, en een vrouw hoeft hij voorlopig niet in zijn buurt te hebben. Totdat hij besefte dat het hebben van een seksdate de perfecte uitlaatklep is om toch aan je trekken te komen, en je helemaal nergens aan vast zit! 

Geen vertrouwen in een partner

Vele mensen hebben tegenwoordig geen vertrouwen meer in een partner. De één heeft een gebroken hart doordat hij of zij bedrogen werd, terwijl de andere gewoonweg nooit geluk heeft in relaties. Seksdating is dan toch een geweldige optie, aangezien een mens gewoonweg af en toe aan zijn of haar trekken moet komen. Aangezien je partner met dezelfde instelling naar een date gaat, weet je dat je nooit voor teleurstellingen komt te staan.

Seksdating hoort geen taboe meer te zijn, want het is meer dan lust. Seksdating kan een uitlaatklep zijn voor mensen zonder vertrouwen, en kan een persoon de ontspanning geven die hij of zij verdient.