Wat doet een advocaat?

Een advocaat is iemand die bijstand verleent en gewoonlijk als vertegenwoordiger van ene partij optreedt in juridische aangelegenheden. Een andere naam voor een advocaat is ook wel een raadsvrouw of raadsman. Deze persoon verleent diensten op juridische gebied aan particulieren en of bedrijven. Een advocaat spreekt altijd in belang van het ingehuurde persoon of bedrijf. Een advocaat is dus zeer partijdig.

Er zijn verschillende soorten advocaten:

–          Arbeidsrecht advocaat

–          Echtscheidings advocaat

–          Letselschade advocaat

–          Pro-Deo advocaat

–          Vreemdelingen advocaat

Het inschakelen van een arbeidsrecht advocaat heeft veel voordelen voor u:

–          U kunt een procedure voorkomen. Werkgevers laten het liever niet op een procedure aankomen omdat dit veel tijd en geld kost. Door te onderhandelen met uw werkgever, kunt u vaak een procedure voorkomen waarbij een advocaat u kan helpen.

–          U kunt uw WW-uitkering zeker stellen

–          U krijgt een betere ontslagregeling. Met de hulp van een advocaat arbeidsrecht komt u vaak tot een betere ontslagregeling doordat u serieuzer wordt genomen.

–          U krijgt een hogere ontslagvergoeding. Een advocaat draagt argumenten aan die in het voordeel werken van u want uw advocaat zal proberen het maximale eruit te halen voor u.

Daarnaast is het natuurlijk zo dat een advocaat gespecialiseerd is op juridisch gebied wat de kans van slagen tijdens een juridisch conflict veel groter maakt dan wanneer u geen advocaat inschakelt en het zelf besluit te doen. Advocaten in Arnhem helpt u graag bij het oplossen van uw conflicten en neemt hier graag de tijd voor. De advocaat in Arnhem is gespecialiseerd in verschillende rechtsvak gebieden en staat u graag bij bij uw conflicten.