Heeft u een sterretje in uw ruit en is deze op korte termijn aan ruit reparatie toe? Dan bent u bij QuickFix Ruitereparatie aan het goede adres! Dit bedrijf zorgt ervoor dat u weer veilig de weg op kunt zonder dat u bang hoeft te zijn dat u ruit weer zal barsten. Dit kan komen door temperatuur verschillen of door een steentje of iets anders hards.

Hieronder een paar voordelen:

  • Snelle reparatie
  • Service aan huis
  • Afhandeling met uw verzekeraar doen wij

Een sterretje of barstje in de voorruit kan op ieder moment in een grote barst veranderen, daarom is het belangrijk dat een sterretje zo snel mogelijk gerepareerd wordt. U wist zeker niet dat 30% van de voorruit deel uitmaakt van hoe sterk de auto uiteindelijk is. Dit is een erg groot deel.

Bij dit bedrijf kijken we altijd eerst of ze de autoruit kunnen herstellen. Pas als het echt niet anders kan, vervangen ze de ruit. Een voorruit dient vervangen te worden als de schade te groot is om te repareren, binnen drie centimeter van de rand van de ruit zit of dat deze zich hinderlijk in het gezichtsveld bevindt.

Bij een sterretje kijken ze eerst naar de omvang en de soort beschadiging. Als het sterretje niet groter is dan een 2 Euro muntstuk, dan kan de beschadiging meestal netjes hersteld worden. Is de beschadiging groter, dan moet de voorruit vervangen worden.