Een mediator in Gouda gezocht? Via de website Gecertificeerde mediators kunt u de mediator vinden waar u naar op zoek bent. Want als de nood hoog is, een conflict uit de hand begint te lopen of als u toe bent aan een sluitende oplossing, dan is het zaak om in actie te komen. Een mediator kan u helpen bij het vinden van de juiste oplossing, zodat u en de tegenpartij zo goed mogelijk uit elkaar gaan.

De rol van een mediator bij scheiding

Een echtscheiding brengt een hoop emoties met zich mee. Het is dan vaak lastig om objectief naar keuzes te kijken die gemaakt moeten worden. Ook komt er zoveel bij een scheiding kijken dat het prettig kan zijn dat er iemand mee kijkt. Een mediator helpt u en uw expartner om zaken op een rijtje te zetten. Het gaat dan bijvoorbeeld om de inboedel, financiele zaken, omgangsregeling maar ook het regelen van de alimentatie. En natuurlijk wilt u zoveel mogelijk geld besparen. Het uitgeven aan een advocaat is dan ook niet meer nodig.

Ook een mediator gezocht?

Op de website Eerstnaardemediator.nl vindt u een overzicht van verschillende mediators. Vind er ook een bij u in de buurt zoals in Tilburg! Voor de link klikt u hier.