Iedereen kent vast wel iemand die verslaafd is of was aan een bepaald soort drugs. Het is dan ook zeker niet verwonderlijk dat iedereen dan ook wel een mening heeft over de verslavingszorg in Nederland. Deze is in werkelijkheid gewoon heel erg goed, helaas denkt alleen lang niet iedereen er zo over. Daar moet dus aan veranderen volgens de branche en daar ben ik het helemaal mee eens.

Afkicken van heroine

Zo heeft mijn vader laatst ook gebruik moeten maken van een verslavingszorg in Nederland. Dit was een hele stap voor hem, want eigenlijk wilde hij dit helemaal niet. Na aanzetten van mijn moeder en van mij zelf heeft hij hier toch gebruik van weten te maken. Alleereerst kwam er een kennismakingsgesprek te pas en dat was erg goed. Hier werden de doelstellingen bepaald en werd het probleem van mijn vader van de juiste kant belicht. Dit was erg mooi om te zien, want op deze manier zag hij zelf ook dat hij de laatste tijd fout heeft gezeten.

Doordat mijn vader wilde afkicken van heroine is het hem uiteindelijk ook gewoon gelukt. Hij is nu helemaal clean en dat vinden wij heel erg fijn. Het is weer die oude, gezellige en vriendelijke papa waar ik jarenlang opzoek naar ben geweest maar hem altijd kwijt was. Bedankt verslavingszorg in Nederland. Jullie hebben ons geweldig geholpen!