In ons bedrijf word er veel koffie gedronken, op allerlei verschillende manieren. We hebben hier voor kort geleden een mooi apparaat gekocht. Omdat er zo veel verschillende soorten koffie zijn is het lastig om alles uit dezelfde bekertjes te moeten drinken. 

Ik wilde hiervoor kleinere bekertjes en grotere bekertjes, zodat je voor je eigen koffiekeuze een gepaste beker hebt. Ook willen sommige mensen liever kartonnen bekers als plastic bekers dus ik besloot eens flink op onderzoek uit te gaan.

Verschillende maten en materialen

Ik kwam terecht bij disposabledirect, hier hebben ze plastic bekers en kartonnen bekers. Ze hebben veel verschillende maten en soorten. Je kan zelfs deksels krijgen voor op de bekers zodat je ze gemakkelijk mee kan nemen naar afspraken of iets dergelijks.

Het zijn absoluut geen dure bekertjes en ze zijn per 3000 verpakt. Ook zijn de bekers altijd op voorraad waardoor je nooit lang hoeft te wachten op je bestelling.

Er is ook een mogelijkheid om je bekers te bedrukken, bijvoorbeeld met het logo van je bedrijf. Dit is wel leuk voor de mensen die onderweg zijn naar klanten. Zo kunnen ze hun eigen beker meenemen met koffie en showen tegenover de klanten.

Ik ben erg tevreden over dit bedrijf en ik zal hier mijn bestellingen zeker blijven doen.