Indien u echt een dierenvriend bent en gek op uw hond bent, wilt u maar al te graag dat hij of zij gezond voer krijgt. Daarnaast wilt u ook graag vers voer voor uw hond. Heel veel dieren zetten ook geen neus aan voer dat niet vers is of al een tijd staat. In de natuur is het over het algemeen ook zo dat de familie van de hond, de wolf ook dieren vangt en meteen opeet. Soms bewaart de wolf het eten ook langer omdat hij graag een voorraad wil hebben. Echter gaat hierbij wel om een vers dier. Zo ook mijn honden. Ik geef toe, ze zijn een beetje verwend geworden in de tijd dat ze bij mij wonen. Het zijn echt m’n kindjes en ik vind het heerlijk om met ze te knuffelen. Ik wil graag dat ze genieten van vers hondenvoer. Bovendien wil ik ze natuurlijk graag nog een hele tijd bij me houden. Wellicht ben ik er een beetje in doorgeslagen omdat ik van mijn buurvrouw hoorde dat een hond veel beter in zijn vel zit, een gezondere vacht heeft en veel energieker is. Voor mij de reden om ondanks een wellicht hogere prijs toch nog vers hondenvoer te kopen.