Indien u op zoek bent naar een oplossing voor het verplaatsen van goederen binnen uw bedrijf, maar u wilt hier geen extra mensen voor aannemen, dan kunnen de AGV’s, Automated Guided Vehicles, de automatisch geleide voertuigen voor u een perfecte oplossing zijn. Automated Guided Vehicles zijn onbemande lasergeleide voertuigen, waar geen klus te groot en te zwaar voor is.

Slimme AGV’s

De Automated Guided Vehicles communiceren met een computer, de interface, van waaruit opdrachten gegeven worden en bijvoorbeeld de te rijden route wordt gecontroleerd. Door gebruik te maken van Automated Guided Vehicles zet u grote stappen op het gebied van kostenbesparing en efficiënt werken. Automated Guided Vehicles werken oplossingsgericht op logistiek en productlogistiek niveau. Ondanks dat ondernemers meer de hand op de knip houden in deze financiële krappe tijden, zien de kenners toch een echte groei op de markt van de Automated Guided Vehicles.

AGV is rendabel op de lange termijn

Het grootste punt wat ondernemers vaak nog tegenhoudt om de stap te wagen, is de financiering van een dergelijk project. Een gemiste kans, want vaak wordt de investering al binnen een jaar tot anderhalf jaar terugverdiend. Wilt u ook eens de mogelijkheden voor de Automated Guided Vehicles voor uw bedrijf bekijken, neem dan eens contact op met AGV Europe. AGV Europe was een van de eerste bedrijven die met de AGV aan de slag ging. Hierdoor is er enorm veel kennis en ervaring binnen het bedrijf.