Bent u op zoek naar een groothandel in verpakkingen? Dan bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. Zij zijn namelijk hét adres voor kunststof verpakkingen (folies, trayz, glazen) voor de food industry. Hun kennis van de markt zetten zij proactief in om u kwalitatief hoogstaande producten te bieden. Zij maken zichzelf uniek door hun hoge verwerkbaarheid, communicatieve slagkracht en aantrekkelijke kostprijs. Bent u nieuwsgierig naar dit bedrijf zijn diensten of producten? Bekijk dan nu zo snel mogelijk even de website voor verdere informatie of neem contact op met één van de medewerkers.

Eigen ervaring

Afgelopen jaar ben ik een bedrijf begonnen. Dit bedrijf is eigenlijk een alles bedrijf. We verkopen alles en zijn eigenlijk gewoon een web winkel. Hiervoor hebben we gekozen omdat dit handiger en goedkoper is. Zo hoeven we niet in een nieuw pand te gaan beginnen of een pand te gaan huren. Dit kost allemaal erg veel geld en veel huur kosten etc. dus hebben we er voor gekozen om een opslag garage te huren en hierin onze dingen op te slaan.

We hadden nog wel een bedrijf nodig om al onze producten een goede verpakking te geven. Daarom hebben we voor deze verpakking groothandel gekozen. Die zorgt ervoor dat al onze producten volledig worden verpakt.