Met de techniek van tegenwoordig gaat het erg snel. Steeds meer smartphones en tablets zorgen ervoor dat je gemakkelijker online je zaken kunt afhandelen en kunt communiceren met anderen. Het probleem is vaak wel dat je niet overal automatisch kan inloggen. Vooral met Facebook kan dit nog weleens vervelend zijn.

Op je eigen desktop (PC of iMac) heb je waarschijnlijk aangegeven dat je wachtwoord onthouden mag worden. Je bent immers toch de enige die er gebruik van maakt. Op openbare PC’s worden wachtwoorden niet opgeslagen. Dit is handig voor jou zelf omdat je op deze manier zeker weet dat er niet iemand na jou op jouw Facebook account kan inloggen. Het nadeel hiervan is wel dat je je wachtwoord dient te onthouden. Ook bij gebruik van smartphone apps en apps voor bijvoorbeeld de iPad dien je van te voren je wachtwoord te weten omdat je anders niet kan inloggen.

Gelukkig is er daarom een handige oplossing. Via FacebookInlog.com kun je eenvoudig naar de juiste pagina van Facebook worden geleid om zo meteen in te kunnen loggen. Geen gedoe meer met mobiele pagina’s of andere onhandige tools, gewoon meteen in kunnen loggen op je eigen account.

Ook is het handig om op je werk van onze site gebruik te maken. Je hoeft dan niet zelf op zoek te gaan naar de juiste login pagina om je status updates te zien, maar kan gewoon via de website zelf inloggen op Facebook.

Op deze manier wordt het veiliger voor jou om in te loggen op Facebook.