Ameland is een prachtig Waddeneiland waar je helemaal tot rust kunt komen. Je kunt op het eiland heerlijk genieten van de prachtige omgeving en de natuur. Als je een heerlijke wandeling wilt maken dan kan je je uren vermaken op Ameland. Het eiland is te bereiken per boot vanaf Friesland. De tocht duurt ongeveer 45 minuten. Als je eenmaal bent aangekomen op het eiland dat kom je er al snel achter dat het een rustig eiland is waar maar 3500 inwoners wonen. In de vakantieperiodes is Ameland erg populair bij toeristen. Naast de heerlijke wandelingen die je op het eiland kunt maken is het eiland bij watersporters ook erg in trek!

Vakantiehuisje Ameland

Wil jij echt optimaal genieten op Ameland? Maak dan kennis met de website Naarameland.com. Je kunt via de website namelijk gemakkelijk een vakantiehuisje op Ameland boeken. Het gaat hier overigens niet om standaard vakantiewoningen maar super de luxe vakantiewoningen waar je bent voorzien van alle gemakken. De comfortabele inrichting van de vakantiehuisjes zorgen ervoor dat je onbezorgd kunt genieten van jouw verblijf op Ameland. De woningen zijn voorzien van een stijlvolle inrichting met handige apparatuur.

50 luxe vakantiewoningen

Via de website kun je een van de 50 luxe vakantiewoningen boeken. Je hebt hierbij de keus uit een appartement, bungalow, landhuis of XXL landhuis dat geschikt is voor groepen van maximaal 20 personen! Neem snel een kijkje op www.naarameland.com om de luxe vakantiewoningen te bekijken.

Vakantie Ameland

Heerlijk genieten van een vakantie op Ameland