Is uw iphone, ipad of ipod per ongeluk gevallen en zit er nu een grote barst in het scherm? Wij van iphoneservice.nl weten er alles van en zien dagelijks iphones, ipads en ipods voorbij komen met barsten, krassen en andere defecten. In de praktijk blijkt het helaas zo te zijn dat een ongeluk in een klein hoekje zit en dat er vrij snel beschadigingen op een Apple toestel kunnen komen. U kunt er nog zo voorzichtig mee omgaan, met een beetje pech kan er bij een kleine val al een grote barst in uw scherm komen.

Voordelige iphone reparatie

Uw iphone of ipad is vaak onmisbaar en dan wilt u natuurlijk niet 4-8 weken te hoeven wachten tijdens de iphone reparatie, dat vaak wel het geval is als u de reparatie laat uitvoeren door de officiële fabriek. Bij iphoneservice.nl kunt u zelfs gebruik maken van de 24-uur-service! U bent uw toestel dan slechts 3 werkdagen kwijt. Indien de reparatie niet binnen 24 uur mogelijk is dan wordt dit automatisch kenbaar gemaakt op de website waar u uw gegevens achterlaat voor de reparatie.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de reparatie aangezien wij altijd vakkundig te werk gaan en al jaren ervaring hebben op het gebied van iphone, ipad en ipod reparatie. Neem snel een kijkje op iPhoneservice.nl om meer informatie te lezen over de iphone reparatie dienst.

iphone reparatie