De aankoop van parfum, uw damesparfum is altijd leuk…tot je bij de kassa aanbelandt…Dan realiseer je je dat de prijs van zo’n klein flesje  eigenlijk wel ontzettend duur is natuurlijk. Weinig mensen hebben 4, 5 verschillende geurtjes in hun collectie staan vanwege de hoge prijs die je ervoor betaalt….

Wat als ik je nu vertel dat het mogelijk is om parfums, echte parfums met maar liefst 20 % parfumconcentraat, dus geen geurtjeswater, aan te kopen aan prijzen die slechts een fractie bedragen van hetgene  je nu betaalt. Het zit namelijk zo dat de meeste geurconcentraten in dezelfde firma’s worden  geproduceerd!

Als jij gewoon de parfum zou aankopen bij de fabrikant  dan zou je versteld staan van de lage prijs die je ervoor betaalt….Maar dat doe je dus niet, de parfum moet bekend worden gemaakt zodat u afweet van zijn bestaan, dus  worden er dure reclamecampagnes opgezet waar mooie filmsterren in opdraven, en wie betaalt die reclame grotendeels denk je?….. Inderdaad!

Ook worden de parfums verpakt in ontzettend mooie flesjes met een prachtig kartonnen doosje eromheen…Mooi! Maar ja, de prijzen schieten op deze manier serieus de hoogte in! En de klant(u dus) betaalt hoofdzakelijk voor dit alles!

Dit doen wij dus niet, geen reclame en geen dure verpakkingen! Maar waarom zou u dit nog langer betalen? Dit is geld over de balk smijten…wat als ik u kon laten zien hoe je uw favoriete damesparfum kon aankopen aan zéér lage prijzen met dezelfde kwaliteit! Indien gewenst gebruik je  nu wel 4 of 5 verschillende geurtjes naargelang uw humeur…waarom niet? De prijzen zijn zo laag dat je je dit met veel plezier kan veroorloven. Vele mensen wereldwijd werden op die manier reeds de ogen geopend.

Vele mensen besparen jaarlijks honderden euro’s op  deze manier en blijven lekker ruiken!  Uw favoriete damesparfum kan op deze manier een pak minder kosten!