Reis niet zelf de hele wereld over voor exclusieve sieraden uit verre oorden, maar laat je inspireren door de prachtige collecties zilveren sieraden van Wereldse Juwelen. Op deze website kun je terecht voor handgemaakte en unieke sieraden uit onder andere Bali, Tibet, Thailand, Peru, Afrika en Nieuw-Zeeland. De sieraden zijn van echt zilver gemaakt en vaak gezet met prachtige edelstenen. Naast de zilveren sieraden heeft deze webshop ook leren armbanden uit Tibet, vaak met een bedeltje met een speciale betekenis. Maar ook Maori hangers gesneden uit prachtige zwarte of groene jade. Leuk voor jezelf, of als een cadeau voor een goede vriendin!

De webshop Wereldse Juwelen is ontstaan door een combinatie van reizen en edelsmeden. De mensen achter deze webshop hebben daarnaast vakkennis opgedaan door het volgen van de Vakschool voor Edelsmeden. Naast passie voor sieraden en edelsmeden kun je dus ook zeker expertise en vakkennis verwachten van de sieraden webshop Wereldse Juwelen.

Doordat de collecties uit verschillende landen en werelddelen komen hebben de zilveren sieraden allemaal een verschillende achtergrond en gebruiken de edelsmeden en ambachtslieden vaak verschillende gereedschappen en technieken die uiteindelijk een prachtig juweeltje vormen. Ook de edelstenen die in de zilveren sieraden worden gezet hebben vaak een speciale betekenis in het land van herkomst. Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd naar de unieke en handgemaakte sieraden, neem dan een kijkje in de sieraden webshop van WereldseJuwelen.nl