Arganolie, een olie met een unieke samenstelling dat uit vrucht van de Arganboom wordt geperst. Één product dat voor allerlei verschillende uiterlijke problemen werkt. Vele vrouwen gebruiken het als schoonheidsproduct. Een olie dat al deze uiterlijke problemen oplost? Dat kan met arganolie.

Voordelen van arganolie:

Arganolie kan problemen als een onzuivere huid, acné behandelen en verbetert haar en hoofdhuid. Maar wat zijn buiten dat het product vele problemen op kan lossen, de voordelen?

– Helpt tegen het verouderen van de huid

– Werkt rimpels weg

– Vochtinbrengend vermogen (kan als moister gebruikt worden)

– Hersteld de huid door de hoge concentratie van verzuren

– Beschermt tegen de droogte en andere extreme omstandigheden

– Geschikt als massage

– Natuurlijke pijnremmer

– Helpt haarverlies en roos tegen te gaan

– Versterkt de huid

– Verlaagd LDL en cholesterol in het bloed

– Versterkt het immuunsysteem

– Voeding kan een oriëntaals karakter krijgen

Arganolie en haar…

Arganolie heeft dus ook een uitstekende werking op het haar. Het zorgt er namelijk voor dat het haar meer glans biedt en meer stevigheid en schijn. Daarnaast zal haar dat moeilijk behandelbaar is, behandelbaar worden na het gebruik van arganolie door de hydratatie van arganolie. Doordat de olie eigenschappen heeft van de Jojoba olie, zorgen natuurlijke antioxidanten ervoor dat celluaire vliezen beschermd worden. De vitamine E, verbeterd de algehele gezondheid van uw haar. Arganolie is dus de perfecte oplossing voor onhandelbaar haar. Het grootste voordeel is toch wel dat het geschikt is voor alle typen haar. Het is geschikt voor mensen met gekleurd haar of kroeshaar. Argan olie zal ervoor zorgen dat het haar weer zijn glans krijgt, soepeler wordt, een gezonde glans krijgt en droge punten worden minder.