Uiteten in Beekbergen, restaurant Het Jachthuis. Sinds 2010 geëxploiteerd door Angela Bonne. Zij zorgt samen met haar crew ervoor dat u niks te kort komt als u aandoet voor een lekker bakje koffie of een hapje eten. De mogelijkheden zijn eindeloos van lekker lunchen tot aan buffetten of barbecue’s.

WAAROM UITETEN IN BEEKBERGEN?

U kunt bijvoorbeeld uw partner verassen door hem of haar mee uiteten te nemen naar een restaurant in Beekbergen. Of u heeft een leuke dag met uw familie en wilt deze heerlijk afsluiten door te eten in Beekbergen. Waarom zou u uiteten gaan in Beekbergen?

  • Heerlijke gerechten, eerlijk en heerlijk
  • Gezellig en professioneel personeel;
  • Sfeervolle thema-avonden en arrangementen
  • Een gezellige entourage

Reserveren? Dat kan nu ook via de website. Wilt u zeker zijn van een plekje in het restaurant? Reserveer dan gewoon online om te eten in Beekbergen

Arrangementen in Beekbergen  

Voor arrangementen bent u bij het restaurant in Beekbergen aan het juiste adres. Maar ook voor personeelsuitjes of vrijgezellenfeesten kunt u bij het restaurant terecht. Deze avonden worden met veel plezier georganiseerd. Lekker met het hele bedrijf uiteten in Beekbergen tijdens een thema-avond.  Maak een afspraak om de mogelijkheden door te nemen. Wij staan in ieder geval overal voor open.