Veel mensen verbazen zich er over, en eigenlijk is het ook gekkenwerk. Mensen met kinderen zal het bekend voor komen, een hele kast vol met kleertjes die of nog nieuw zijn of maar één of twee keer gedragen worden. Misschien omdat je het gekregen hebt en je vind het niet mooi of het past gewoon niet omdat het kindje zo ontzettend snel groeit. Of je geeft het weer weg of je verkoopt het aan een 2e hands kinderkleding winkel.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Vaak kun je de kleren naar een webshop toesturen of gewoon naar een vintage winkel gaan. Afhankelijk van de winkel hebben ze vaak een soort vaste formule die de prijs bepaald die u krijgt. De webshop Lindielin doet het als volgt.

U kunt kosteloos de kleren opsturen naar een antwoordnummer. De kleren worden beoordeeld, op de foto gezet en geprijsd. U kunt de status van uw ingezonden producten zien op de website waar u dan inloggegevens voor ontvangt. Het mooie is dat u een percentage van de verkoop prijs ontvangt. Wat dit percentage is, is ook afhankelijk van de prijs en het product. Zo verdien je ook nog een paar cent aan je oude kleertjes en je maakt er ook iemand weer blij mij. Een win – win situatie voor iedereen.