Heel Nederland heeft momenteel zomervakantie. Het mooie weer in Nederland laat zoals gewoonlijk op zich wachten, hierdoor vertrekken veel mensen naar het buitenland.  Reden genoeg om in dit artikel een aantal tips te behandelen die goed van pas komen als je op vakantie gaat.

Zoek een voordelige parkeer garage bij Schiphol

De vakantie begint uiteraard pas echt als je op Schiphol bent aangekomen, maar voordat je hier bent moet je nog je auto kwijt kunnen op een parkeerplek. Parkeren Schiphol is de afgelopen jaren veel makkelijker geworden dankzij de enorme concurrentie in dit gebied. Hierdoor kun je gemakkelijk de auto voor een paar euro kwijt waardoor je zorgeloos op vakantie kunt gaan.

Belasting vrij shoppen op Schiphol

Bij veel mensen is dit al zeer bekend, het duty free shoppen oftewel belasting vrij shoppen. Als je in gechecked hebt kun je veel artikelen kopen voor 21% minder dan normaal, er wordt namelijk geen belasting verrekend in dit winkel gebied. Hierdoor kun je voordelig je laatste vakantie aankopen voldoen.

Neem zonnebrand mee

De laatste tip die we jullie graag mee willen geven is vergeet de zonnebrand niet. In Nederland valt het weer altijd tegen maar verder in Europa heb je een grote kans om te verbranden, daarom is het verstandig om de zonnebrand mee te nemen.