Gaat u binnenkort online mobiel abonnement vergelijken? Houdt dan met de volgende dingen rekening:

Wilt u een mobiel abonnement met het nieuwe razendsnelle 4G?

Bij het mobiel abonnement vergelijken is het verstandig om rekening te houden met het feit dat 4G geleidelijk verder over Nederland wordt uitgerold het komende jaar. Wilt u hier komend jaar gebruik van maken, dan kunt het beste de mobiele abonnementen van KPN, Hi, Vodafone of T-Mobile vergelijken. De andere aanbieders gaan pas later mobiele abonnementen met 4G aanbieden.

Hoeveel minuten, sms en MB’s per maand wilt u?

Bij het vergelijken van mobiele abonnementen kunt u het beste uw verbruik iets hoger (ca. 10%) aanhouden dan uw gemiddelde verbruik van afgelopen maanden (dat u vindt op de facturen van uw huidige mobiel abonnement provider). Dan weet u zeker dat u niet te snel buiten de bundel van uw mobiele abonnement komt, want dan worden de kosten in vergelijking een stuk hoger.

mobiel abonnement

Op mobiel abonnement vergelijken kunt u heel gemakkelijk tegen de honderdduizend aanbiedingen van alle mobiele providers vergelijken. U vindt er het actuele aanbod van alle grote webshops en alle providers. Ze zijn eenvoudig te filteren op basis van uw voorkeuren en worden gesorteerd op totale kosten per jaar, inclusief de aanschafprijs van een eventuele nieuwe smartphone, aansluit- en verzendkosten. Zo komt u na het mobiel abonnement vergelijken niet voor verrassingen te staan!