Bent u op zoek naar een bewakingscamera voor thuis of uw bedrijf? Maak dan kennis met onlinecamerashop.nl! Bij de onlinecamerashop.nl kunt u gemakkelijk en snel online een bewakingscamera kopen met korting. Op de website kunt u een kortingscode bekijken waarmee u direct 15% korting krijgt op uw online aankoop!

Ruim assortiment bewakingscamera’s

Onlinecamerashop.nl heeft een zeer compleet assortiment in bewakingscamera’s. Zo kunt u bijvoorbeeld via de webshop gemakkelijk een analoge, ip, draadloze, duurzame, robot of GSM/GPS bewakingscamera kopen. Naast deze verschillende soorten bewakingscamera’s kunt u ook veel accessoires kopen via de webshop. Bij de onlinecamerashop.nl krijgt u tot 5 jaar garantie op alle bewakingscamera’s in het assortiment! Daarnaast hoeft u geen verzendkosten te betalen bij aankopen vanaf 50 euro en krijgt u altijd korting bij registratie!

CTA onlinecamerashop.nlUitstekende service

Wij begrijpen dat u niet dagelijks bezig bent met het installeren van bewakingscamera’s en bieden daarom een uitstekende gratis hulp op afstand aan. U kunt daarnaast per e-mail of telefonisch advies inwinnen over specifieke bewakingscamera’s en de mogelijkheden. Neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 020 776 77 88 of ga naar de website om middels het contactformulier contact op te nemen met de onlinecamerashop.nl. Wilt u een aankoop doen? Vergeet dan niet gebruik te maken van de kortingscode met 15% korting op alle producten in het assortiment!