Supermarktketen Jumbo staat bekend om zijn persoonlijke aandacht voor de klant. Jumbo wil dat elke klant 100 procent tevreden is en garandeert daarom de laagste prijs, beste service en het grootste assortiment. Op deze manier onderscheidt Jumbo zich van zijn concurrenten en kom je graag bij Jumbo langs voor jouw dagelijkse boodschappen. Heeft u interesse in een folder van de action?

Eigen ervaring

Na een lange tijd ben ik eindelijk weer aan het werk. Ik heb bijna 4 maanden thuis gezeten en ben het thuis zitten helemaal zat. Ik ben er achter gekomen dat dit niet mijn ding is en dat ik weer snel werk moest gaan zoeken. Dit heb ik snel gedaan en ik was erg snel weer aan de slag. Tijdens dat ik thuis zat heb ik gemerkt hoeveel huis aan huis bladen er binnen kwamen bij ons thuis en wat we er mee deden. Eigenlijk deden we er helemaal niks mee. We bekeken even snel de voor en achterkant en daarna werd het weer in het oud papier gegooid.

Vandaar dat het ons handiger leek om dit via het internet te doen. Tegenwoordig bekijken we de folder van de etos gwoon op het internet. Dit bespaart geld en erg veel ruimte en troep.