Het is mij ter ore gekomen dat je bij Slimpie online allemaal producten kunt vinden waar geen suiker in zit. Dit klonk mij natuurlijk als muziek in de oren. Ik ben zelf geen moeder, maar pas heel vaak op de buurkinderen. Die jongens willen alleen maar frisdrank hebben en zoete snoepjes. Totdat ze Slimpie ontdekten! Op Slimpie online las ik van alles over deze gezonde producten voor kinderen. Het gat om limonadesiropen, waterijsjes en snoep. Ik las op Slimpie online wel dat er ook zoetstoffen in zitten, maar dat deze allemaal stuk voor stuk goed zijn gekeurd. Het is dus volgens Slimpie online volledig veilig om producten van Slimpie te consumeren. Dat vind ik zelf heel belangrijk om te weten, omdat ik de buurkinderen geen onverantwoord lekkers voor wil schotelen. Over die frisdrank voelde ik mij al niet zo lekker, laat staan over de zure matten die ik ze een keer heb gegeven op een vrije woensdagmiddag. Gelukkig heb ik nu Slimpie ontdekt.

In Slimpie limonadesiroop zit helemaal geen suiker. Je vraagt je nu natuurlijk af of onze jongens en meisjes dit dan wel lekker vinden, omdat het misschien niet erg zoet is. Slimpie online informeert mij hier goed over. Er staat dat de kracht van zoetstoffen heel erg groot is. Daarom is er weinig aspartaam nodig om het drankje en het waterijs te zoeten. Dat komt natuurlijk mooi uit.

De zoetstof aspartaam is mijn inziens nogal in opspraak gekomen toen veel mensen dachten dat die allerlei vormen van kanker in de hand zou werken. Uiteindelijk zijn er heel veel onderzoeken geweest naar deze stof, zo vertelt Slimpie online. Hieruit is gebleken dat deze absoluut veilig te noemen is. Ik geloof het allemaal meteen, want deze onderzoeken zullen vast en zeker goed uitgevoerd zijn. Ik vind het daarom fijn om te weten dat Slimpie veilig is om te drinken en te eten. Er zijn al zo veel ongezonde kinderen in ons land. Er moeten niet nog meer bij komen.

Toen ik de buurkinderen voor het eerst limonadesiroop van Slimpie gaf, zag ik ineens twee blije gezichten. Hen is door hun moeder verteld dat suiker niet goed is voor je gezondheid. Ik heb dat ook benadrukt. Zij waren heel erg bang dat ze vanaf nu dan ook alleen nog maar sinaasappelsap of appelsap mochten drinken. Maar gelukkig is Slimpie op het juiste moment in de schappen gekomen. Ik ben er blij mee!