Steigerhout planken 

Planken van steigerhout worden de laatste jaren op wel duizend-en-één verschillende manier gebruikt. Natuurlijk om buitenmeubels te vervaardigen (bijv. luxe steigerhouten loungesets), maar ook om de nieuwste steigerhouten (stapel-)bedden en speelhuisjes te maken!

Steigerhout planken zijn voor zowel binnen- als buitengebruik een ideale oplossing. Door het gebruik in de bouw (minimaal 1 jaar) zijn de planken verzadigd met ‘vuil’ (zoals cement, vet etc), zodat de duurzaamheid van de originele vuren planken flink verhoogd wordt. Onze steigerhouten planken worden bij binnenkomst altijd intensiefgereinigd en geborsteld, waardoor de duurzame eigenschappen nooit te koste gaan van de authentieke uitstraling! Tegenwoordig zien we dus ook steeds vaker dat het gebruik van de planken binnenshuis zijn opmars maakt.

Wilt u zelf aan de slag met onze oerdegelijke steigerhout planken, en geen kant-en-klaar product afnemen? Dat kan bij NuBuiten! Onze steigerhout planken zijn nu ooklos verkrijgbaar, tegen messcherpe prijzen. Uiteraard zijn de planken als netjes voor u gereinigd en geborsteld, zodat u direct met de verwerking kunt beginnen.

Last but not least : in onze ruime winkel (NuBuiten Experience Center) hebben we altijd een ruime keus aan steigerhouten producten en planken op voorraad. U bent van harte welkom om sfeer te komen proeven!

NuBuiten
Rivierdijk 31
3372BE Hardinxveld-Giessendam
0184 610501 / info@nubuiten.nl