Afgelopen jaar zijn mijn man en ik bijna uit elkaar gegaan. De vlam leek flink gedoofd te zijn, en mijn man en ik sliepen zelfs allebei in aparte kamers. Ik heb hier met vele mensen over gepraat, waaronder ook met de psychiater. Zij heeft mij voorgesteld om voor mijn man eens leuke lingerie te kopen, en hem dan vervolgens diezelfde avond op te wachten in de slaapkamer met kaarsjes op de kasten. Dit heb ik gedaan, want diezelfde dag heb ik een leuke seks shop bezocht waar ik een leuk pakje heb gescoord.

De spanning in onze relatie is weer terug

Sinds die avond zijn mijn man en ik weer helemaal naar elkaar toe gegroeid. Het lijkt alsof er een flinke last van onze schouders is afgevallen en het heeft op sociaal gebied ons ook weer helemaal open gesteld. Mijn man en ik zijn weer helemaal verliefd op elkaar, en verleiden elkaar dagelijks en dit vind hij ook heerlijk. De spanning is weer helemaal terug, en dat is iets wat ons huwelijk echt nodig had. Al met al bedank ik de psychiater die mij dit had aangeboden.

Wil ook jij de spanning toch in jouw relatie? Bezoek dan eens een gay shop of een seks shop. Mijn relatie heeft dit goed gedaan, dus nu is het aan u om uw relatie meer spanning toe te brengen.